Parasolhoes
8,7/10 Klanttevredenheid 254
  • Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering
  • 14 dagen retourrecht
  • Top kwaliteit
Filters

Alle 7 resultaten

Zweefparasolhoes

Het is natuurlijk heerlijk om onder je parasol te zitten tijdens het lekkere weer. Echter is het weer in Nederland onvoorspelbaar en daarom is het ook belangrijk om aan goede bescherming voor uw parasol te denken, zodat u kunt blijven genieten van uw zweefparasol. Daarom kunt u hier de beste parasolhoes vinden voor uw zweefparasol.

Een zweefparasolhoes beschermt niet alleen tegen weersomstandigheden. Ook voorkomt het dat je het parasoldoek moet schoonmaken, doordat het vies is geworden door bijvoorbeeld groene aanslag of vogelpoep. Daarnaast voorkomt een parasolhoes ook dat de parasol niet ongelijkmatig verkleurd.

Het is ook verstandig om uw zweefparasol te beschermen als die onder een overkapping staat. Het doek van de parasol trekt namelijk stof aan en andere viezigheid aan wat ten koste gaat van uw parasoldoek.

Bij parasolhoes.nl heeft u de keuze tussen de merken Aerocover, Aquashield en Outdoor covers voor de ideale bescherming van uw zweefparasolhoes en daarmee de levensduur te verlengen.

Handig zweefparasolhoes aanbrengen

Alle zweefparasolhoezen worden geleverd met een opzetstok. Dit handigheidje zorgt ervoor dat je eenvoudig de parasolhoes over uw zweefparasol kunt doen zonder veel inspanning.

Aerocover zweefparasolhoes.

Alle zweefparasolhoezen van het merk Aerocover zijn gemaakt van Ripstop polyester. Ripstop houdt in dat er met een stevige draad zowel horizontaal als verticaal door de hoes is heen geweven. Hierdoor blijft de zweefparasolhoes licht, maar toch stevig. Daarnaast is er voor polyester gekozen, omdat dit een sterke stof is die je zweefparasol optimaal beschermt. Het reduceert namelijk condens, is waterdicht en voorkomt schimmelvorming. Ook is de hoes voor de zweefparasol ademend en zorgt daarmee voor een langere levensduur van uw parasoldoek.

Aquashield zweefparasolhoes

De zweefparasolhoes van aquashield beschikt over een speciaal systeem, namelijk het Active Air System. Hierdoor wordt voorkomen dat er condensvorming plaats vindt bij het gebruiken van de hoes. Verder is deze parasolhoes gemaakt van 100% polyester en voorzien van een rijgkoord met stopper om de zweefparasol net dat beetje extra bescherming te geven.

Outdoor zweefparasolhoes

De zweefparasolhoes van het merk outdoor covers is gemaakt van polypropyleen. Dit materiaal heeft als voordeel dat het amper water opneemt en daarnaast ook nog slijtvast is. Ook beschikt de hoes voor de zweefparasol over dubbele naden om uw parasol tegen de regen te beschermen. Ook is deze parasolhoes waterproof gecoat om uw zweefparasol optimaal te beschermen tegen regen. De parasolhoes is daarnaast ook eco-vriendelijk en recyclebaar.

Afmetingen

Wij hebben parasolhoezen voor de volgende maten?

  • 240x 68 cm
  • 250x 55-60 cm
  • 250x 85 cm
  • 292x 65 cm
  • 350 cm

Aankooptips hoes

Belangrijk bij het aankopen van een parasolhoes is de afmeting uiteraard het belangrijkst. Daarom hebben wij bij alle parasolhoezen de afmetingen staan. Daarnaast hebben wij bij diverse parasolhoezen staan voor welke zweefparasol ze onder andere geschikt zijn. Zorg er daarnaast altijd voor dat de parasolhoes iets ruimer is dan de parasol zelf. Mocht u er niet uitkomen helpen wij u graag en kunt u contact met ons opnemen.

Wij helpen u graag!

Waar bent u nog meer naar op zoek?

[wpdreams_ajaxsearchlite]

Kom langs in onze showroom!

[wpdreams_ajaxsearchlite]